Mare Maris Kft.

Nemzetközi szállítmányozás és vámügyintézés

Szolgáltatásaink

Feladatunknak tekintjük, hogy ügyfeleinknek a legoptimálisabb, leggazdaságosabb szállítási módot találjuk meg. 

Önnek csak a szállítmány adatait kell megadnia nekünk, és mi gazdaságossági számításokat végzünk, hogy a legköltséghatékonyabb megoldást javasoljuk Önnek

Amennyiben első export ill. import szállításról van szó, tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre külkereskedelmi tanácsokkal is. 

 

 

Tengeri szállítmányozás:

Cégünk gyűjtő- (részrakományos) és teljes konténeres szállítmányozással is foglalkozik, export és import relációban egyaránt. 

Kapcsolatban állunk a világ élvonalába tartozó hajóstársaságokkal, így az Ön döntése, hogy a gyorsabb, ám valamennyivel drágább vagy pedig a lassabb, de jóval olcsóbb szervízt preferálja. 

A normál kereskedelmi árun kívül veszélyes árut, hűtést, temperálást vagy speciális kezelést igénylő szállítmányokat is kezelni tudunk, valamint igény szerint biztosítást is kötünk. 

Légi szállítmányozás:

Cégünk a világ számos légitársaságával kapcsolatban áll, így az Ön sürgős, kisebb terjedelmű és súlyú csomagjait 3 - 7 nap alatt a rendeltetési helyre szállítjuk. 

A normál kereskedelmi árun kívül veszélyes árut, hűtést, temperálást vagy speciális kezelést igénylő szállítmányokat is kezelni tudunk, élő állat szállítását is vállaljuk, valamint igény szerint biztosítást is kötünk. 

Közúti fuvarozás:

Megbízható alvállalkozóink segítségével bármely küldeményét háztól házig szállítjuk Európán belül.

Részrakományos és teljes autós szállítások esetében is állunk szíves rendelkezésükre. 

A normál kereskedelmi árun kívül veszélyes árut, hűtést, temperálást vagy speciális kezelést igénylő szállítmányokat is kezelni tudunk, valamint igény szerint biztosítást is kötünk. 

Vámügyintézés:

Az Európai Unión belül és Magyarországon is teljeskörű vámügyintézést vállalunk. Függetlenül attól, hogy az ügyfél velünk szállította-e a küldeményét vagy sem. 

Kiemelkedő kapcsolatokkal rendelkezünk Koperben és Hamburgban. 

Külkereskedelmi tanácsadás, közvetítés:

Cégünk külkereskedelmi tanácsadást illetve a az eladó / vevő, valamint a magyar fél közti közvetítést is vállalja. Sokszor tapasztaljuk, hogy első export / import megrendelés esetén a cégek járatlanok a külkereskedelmi ügylet lebonyolításában, nem ismerik a "kiskapukat", amelynek komolyabb anyagi következményei is lehetnek, nehézkes a kommunikáció az eladó és a vevő között, elhúzódik az üzlet megkötése. Tapasztalt, több idegen nyelvet beszélő (angol, német, spanyol, szerb-horvát, kínai) munkatársaink készséggel segítenek a kommunikációban, a külkereskedelemben hasznos tanácsokkal, információkkal látják el ügyfeleinket, javaslatot tesznek a szállítási feltételekre vonatkozóan. 

Emellett szolgáltatásunk kiterjed import esetében a külkereskedelmi partnerek felkutatására is. Önnek csak meg kell mondania, milyen termékre van szüksége, és mi felkutatjuk Önnek a potenciális eladókat. Teljeskörű kalkulációt készítünk, hogy az adott termék importálása milyen költséggel járna Önnek, ill. a cégének, javaslatot teszünk a megfelelő szállítási mód kiválasztására. 

A termékek és exportőrök felkutatásában elsősorban az ázsiai, azon belül is a kínai piacon vagyunk jártasak.  

magyar